Bewell is één van de grootste producenten van houten horloges. Het Bewell horloge is daarom ook populair onder de houten horloge dragers. Hun assortiment is ook dermate breed dat er voor ieder wat wils is. Van een zeer modern en trendy Bewell horloge tot een meer statig en sjiek Bewell horloge. Naast het ruime assortiment zijn ze scherp geprijsd en daarom is het Bewell horloge dus ook zeer toegankelijk om te dragen. De houtsoorten die worden gebruikt voor het Bewell horloge zijn net logische houtsoorten zoals Bamboe, Sandal wood en Zebra hout. We zijn daarom zeer enthousiast over het Bewell horloge en hebben daarom een selectie van de meest populaire horloges van Bewell in ons assortiment opgenomen. Kijk hieronder naar ons aanbod. 

Onderstaand ziet u het Bewell horloge wat we sinds kort in ons assortiment hebben. Het is een Bewell horloge waar wij zeer vrolijk van worden. Toen wij ons af vroegen waarom wij van dit Bewell horloge zo vrolijk werden bleek dat deze kleuren uw vrolijk maken en uw gemoedstoestand positief beïnvloeden. Wilt u weten welke kleur Bewell horloge welk deel van uw gemoedstoestand beïnvloed? Lees dan ons blog hierover die hierover meer verteld.

Wie is Bewell?

Het Bewell horloge wordt gemaakt in china waar veel productie van grote bedrijven plaatsvindt. De fabriek waar het Bewell horloge wordt gemaakt heeft een oppervlakte van 4500 vierkante meters. Hiermee zijn ze één van de grootste producenten van houten horloges. Het Bewell horloge wordt gemaakt van diverse materialen. De productie van het Bewell horloges is onderverdeeld in verschillende fases. Voor elke fase is eigenlijk een aparte fabriek. Hierdoor kunnen ze het proces van het Bewell horloge goed en nauwkeurig doen. Daarnaast is dit de meest efficiënte inrichting. Hierdoor is het Bewell horloge echt uniek als het gaat om de prijs/kwaliteit verhouding. Naast nauwkeurig en kwalitatief goed kunnen ze met deze inrichting ook snel aan de vraag voldoen als die er komt.

Wat voor onderdelen gebruiken ze?

Het uurwerk wat ze gebruiken is Miyoto een Quartz uurwerk. Dit is een Japans merk. En zoals we van Japanners mogen verwachten is het een zeer nauwkeurig uurwerk. Hierdoor voldoet dit horloge aan zijn functionele doel. Namelijk exact aangeven hoe laat het is. Het houtmateriaal is divers zoals ik al eerder aangaf. Het gaat van Bamboe tot Red Sandal. Daarnaast heeft Bewell een unieke manier om hout kleuren te bewerken. Hierom hebben ze een aantal horloges in hun assortiment met mooie felle kleuren waarbij de houtlook nog wel goed is waar te nemen. De populairste variant hebben wij in ons assortiment opgenomen. Dit horloge is bij uitstek geschikt voor het zomerse seizoen. Zeker als je zeer trendy naar een festival wil, dan mag dit horloge niet ontbreken. Lees meer over ons houten horloge en het festival seizoen in ons blog. We zijn één van de weinige die dit Bewell horloge in het assortiment hebben. Dit maakt dat je met dit Bewell horloge absoluut iets unieks om je pols hebt. Het is zo goed als onmogelijk dat je iemand anders met dit Bewell horloge tegenkomt. Daarmee ben je met dit Bewell horloge absolute trendsetter.

Hoe is Bewell geprijsd?

Zoals ik al eerder aangaf heeft Bewell een zeer efficiënt productieproces waardoor ze uniek zijn als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding. Ins ons assortiment is er een Bewell horloge verkrijgbaar vanaf EUR 34,50. Hierdoor is dit merk zeer geschikt om bijvoorbeeld als Kado te geven. In de prijsklasse onder de EUR 50,- hebben we een aanbod wat aan deze voorwaarde voldoet. Kortom wil je graag een origineel kado geven waar degene die het krijgt jarenlang plezier van heeft? Dan is dit horloge bij uitstek een geschikt kado. Zowel houten horloge voor dames als houten horloge voor heren zijn aanwezig. Kijk hierboven naar ons assortiment en bestel snel en gemakkelijk! Naast het Bewell horloge hebben we nog andere vergelijkbare merken in ons assortiment die je wellicht ook mooi vind. Op onze homepage vind je een groot deel van ons assortiment. Ons volledige assortiment vind je in onze winkel.