Ook voor de dames is er een ruim assortiment aan houten horloges. Het houten horloge voor dames heeft een wat kleiner formaat en over het algemeen een ronde klok. De meeste houten horloge zijn zowel voor dames als heren geschikt. Tegenwoordig is het voor de dames ook heel trendy om een robuust groot horloge te dragen. Laat je dus als dames niet teveel afleiden door het feit dat het een dames of heren houten horloge betreft. In onze winkel zie je de verschillende modellen ook door elkaar heen staan. Hierdoor kun je in je hoofd vrij selecteren en op zoek gaan naar het houten horloge wat je het meest mooi vindt.

Meest populaire houten horloge voor dames

Met houten schakelband middelgroot diameter 37mm

Standaard dames horloge 42mm

Standaard dames horloge met leren band 40mm

Onder de knop winkel zijn stoere horloge met en grotere diameter te vinden die ook draagbaar zijn voor dames, kijk daar ook even. Hieronder enkele voorbeelden met schakelband en een diameter van 42 a 46 mm.

We hebben ook een aantal zeer vrolijke houten horloge voor dames in ons assortiment. Dit houten horloge voor dames heeft een felgekleurde silicone band die we in verschillende kleuren hebben. We vinden dit houten horloge voor dames een belangrijke aanvulling in ons assortiment. Kleur kan namelijke een positieve bijdrage leveren aan uw gemoedstoestand. Lees hier meer over in ons blog.

Trendy houten horloge is vooral een platform waarin veel informatie te vinden is over het houten horloge voor dames, maar ook voor heren. In ons assortiment vindt u een assortiment wat we steeds verder uitbreiden. We zijn als trendy houten horloge zeer gecharmeerd geraakt van het houten horloge omdat het een duurzaam en circulair product is. De meeste producenten van houten horloge dragen het milieu een warm hart toe. Dit doen ze vaak door een stichting die zich inzet voor duurzame bosbouw te steunen. Producenten doneren dan per verkocht horloge waarmee per verkocht horloge een boom geplant kan worden. Dit maakt het product duurzaam en daardoor ook trendy doordat we ons de afgelopen jaren steeds bewuster geworden zijn van het feit dat we duurzaam en dus zuinig met onze planeet moeten omgaan. Met het kopen van een houten horloge draagt u daar aan bij. Meest mooie bijkomstigheid is dat u iets moois, exclusiefs en trendy om uw pols heeft.

Waar komt de trend houten horloge voor dames vandaan?

De trend houten horloge is over komen waaien uit amerika. Langzaam aan beginnen we in europa ook verliefd te worden op het houten horloge. Dit geldt zeker voor de dames die het houten horloge snel geadopteerd hebben.  Het aantal aanbieders groeit ook snel. Ook in Nederland zijn er inmiddels een aantal producten het houten horloge voor dames produceren. Het charmante is dat de meeste op hun zolderkamer begonnen zijn en een hoop doen dat nog steeds. Dat maakt dat er veel keuze is en je de mogelijkheid hebt om echt iets origineels te kopen wat niet veel dames hebben. En als dame wil je toch niets liever dan iets hebben wat bijna niemand anders heeft.

Assortiment houten horloges voor dames bij trendyhoutenhorloge.nl

Het assortiment binnen trendyhoutenhorloge is gericht op een goede prijs/kwaliteit verhouding. De prijzen zijn scherp waardoor de aankoop ook lekker toegankelijk is voor bijvoorbeeld een verjaardagscadeau of zomaar eens een mooi horloge aan je vrouw of vriendin te geven. In onze winkel vindt u ons assortiment. Er zijn een aantal specifieke houten horloges voor dames, maar u vindt er ook een aantal universele horloges die zowel voor de heren als de dames geschikt zijn. Een houten horloge voor dames mag tegenwoordig best wat robuust zijn. Er is een opkomende trend van dames horloge die wat groter en robuuster zijn. Uiteraard hebben we ook typisch vrouwelijk en elegant modellen met een mooi compact ronde klok en een mooie slanke band. Kortom het houten horloge voor dames is beschikbaar voor elke stemming en elke gelegenheid.

Houten horloge voor dames te dragen door iedereen

Het komt best vaak voor dat iemand uitslag krijgt van metalen of daar een allergische reactie op krijgt. Zeker de producten die gebruikt worden om metalen te behandelen kunnen een reactie geven. Het voordeel van een houten horloge voor dames is dat hout eigenlijk bij niemand reactie geeft. Hierdoor is het zeker voor dames die een dergelijke reactie vaak hebben een perfect horloge om te dragen. Daarnaast is het hout veel lichter en hierdoor is een houten horloge voor dames ook prettiger om te dragen. In het assortiment van het houten horloge voor dames is er de keuze tussen een houten schakelband, een canvas band of een leren band. Uiteraard is het een kwestie van smaak werk houten horloge voor dames het beste bij u past. Wat goed is om te weten is dat de houten schakelband bij het houten horloge voor dames eenvoudig op maat te maken is door schakels uit het bandje te verwijderen. Met een houten schakelband heeft u een houten horloge voor dames die meer een echte hout uitstraling heeft.

Houten horloge voor dames een uniek item en geschikt voor de festivals

De keuze is groot wat betreft het houten horloge voor dames. Hout is een natuurproduct en daarom is ieder houten horloge voor dames anders en uniek. Met name de houtsoorten met een duidelijke nerf geven een uniek uitstraling aan ieder horloge. Hout is een natuurproduct en daarom geeft het houten horloge voor dames je een natuurlijke uitstraling wat weer uitstekend past bij de festival look. In het assortiment van het houten horloge voor dames zie je ook steeds meer kleur terugkomen. Een mooie felle siliconen band of een houten horloge voor dames wat behandeld is met allerlei felle kleuren. Deze horloge hebben een houtlook maar dan met felle kleuren. Dit bewell horloge is inmiddels in ons assortiment te bewonderen. Dit is het meest opvallende houten horloge voor dames in ons assortiment. Een echte eye catcher. Trendyhoutenhorloge.nl is één van de weinige die dit houten horloge voor dames aanbiedt en daarmee ben je er zeker van dat je iets heels exclusiefs om je pols hebt waarmee je niemand anders zult zien.