Voor de heren is er wat betreft het houten horloge voor ieder wat wils. Een hip houten horloge met oranje band voor een wat meer trendy en jongere uitstraling tot aan een robuust vierkant houten horloge van warm Sandalwood die meer geschikt is om bijvoorbeeld onder een pak te dragen. Het houten horloge heren heeft in ieder geval een duurzame uitstraling. Daarnaast is deze trend nog vrij kort geleden overgewaaid uit amerika. Met de aanschaf van een houten horloge heren bent u nu dus nog trendsetter en heeft u echt iets opvallends om uw pols. Op deze pagina willen we graag wat meer toelichten over de mogelijkheden binnen het houten horloge voor heren. Kijk gerust ook even in onze winkel waarin we houten horloges voor heren aanbieden.

Meest populaire houten horloge voor heren

wereld van de houten horloges!

Universele houten horloge voor heren en dames

Het overgrote deel van de houten horloges zijn universeel en kunnen dus zowel door heren als dames gedragen worden. Een groot deel van de houten horloges heeft een houten schakelband die op maat te maken is door schakels te verwijderen. De universele houten horloges die ook door heren gedragen kunnen worden hebben over het algemeen een rond redelijk beschaafd uurwerk. Hiermee hebben de heren een beschaafd met trendy en duurzaam houten horloge om hun pols. Uiteraard zijn er voor de heren ook de meer robuuste houten horloge met de meer donkere houtsoorten. Dit zijn echt specifieke houten horloges voor heren.

Houten horloge voor heren

Op de markt zijn er een aantal typische houten horloges voor heren. Deze hebben een wat robuustere uitstraling. Er zijn een aantal vierkante houten horloges op de markt met een wat bredere schakelband. Deze vorm zijn in verschillende soorten hout beschikbaar van licht bamboe hout tot zwart sandalhout. Vooral de donkere horloges in deze vorm hebben een sjieke uitstraling en misstaan zeker niet bij een mooi kostuum. Door het dragen van een dergelijk houten horloge van heren onder een kostuum geeft u een net wat stoerdere en moderne uitstraling, maar toch heel netjes uiteraard. Recent is er een bijzonder houten horloge voor heren op de markt gekomen. Lumbr heeft de Troy op de markt gebracht via Crowdfunding. Voor dit project hebben zij EUR 100.000,- opgehaald binnen een vrij korte tijd. Dit robuuste houten horloge voor heren. Dit houten horloge voor heren heeft een open binnenwerk wat dit horloge een echte robuuste industrieel uiterlijk geeft. Een mannelijker Houten horloge is er in onze ogen niet.

Welke uurwerken zitten in een houten horloge voor heren?

Als man vind je het technische aspect in het houten horloge voor heren wellicht belangrijk. In de meeste gevallen is in het houten horloge voor heren een Quartz uurwerk te vinden. In dit uurwerk zit het zogenaamde Quartz kristal. Dit kristal heeft een zeer regelmatige trilling. Dit zorgt ervoor dat er een uurwerk van te maken is die zeer betrouwbaar is. Daarnaast is de prijs laag van dit uurwerk. Waardoor het houten horloge voor heren met dit uurwerk tegen scherpe prijzen aangeboden kunnen worden. We hebben één houten horloge voor heren in ons assortiment met een automatisch uurwerk. Dit uurwerk in het houten horloge voor heren heeft een gewichtje in het uurwerk die bij beweging gaat draaien en een veer onder spanning zet en daarmee feitelijk het houten horloge voor heren opwindt. Vaak is het houten horloge voor heren met een automatisch uurwerk uitgevoerd in een zogenaamde skeleton uitvoering. Bij dit houten horloge voor heren is het uurwerk opengewerkt en is het uurwerk heel duidelijk zichtbaar. Dit geeft het horloge echt een robuuste en industriële uitstraling. Dus zeker voor de techneuten onder ons is het houten horloge voor heren in deze skeleton uitvoering echt een aanrader.

Hoe onderhoud ik mijn houten horloge voor heren?

Natuurlijk bent u dolgelukkig met uw houten horloge voor heren en wilt u daar graag goed voor zorgen. De houten horloges van ons zijn allemaal goed behandeld waardoor ze geen onderhoud nodig hebben. Een aantal tips voor het onderhoud zijn er wel om te zorgen dat uw houten horloge voor heren zolang mogelijk mee gaat in ons blog hebben we hier meer over geschreven. Belangrijkste zaken; Ga er niet mee zwemmen, doe hem als, als u in de sauna gaat en voorkom aanraking met vuur.