De strik mag weer. Het is hartstikke trendy om je outfit af te maken met een opvallende strik. En hoe origineel ben je dan met een houten strik. We zien de populariteit van de houten strik toenemen en daarom hebben we deze sinds kort in het assortiment. Een aantal hebben we ook met bijpassende manchetknopen. Dan komt u zeker trendy met een duurzame look voor de dag. Kijk hieronder naar onze houten strik collectie.


Opvallend zijn met een houten strik mag!

De houten strik is heel erg geschikt om te dragen op speciale gelegenheden. Het geeft je outfit net een wat feestelijkere uitstraling. Het is bij trendyhoutenhorloge.nl mogelijk een houten strik te bestellen met bijpassende manchetknopen. Dat maakt u outfit pas echt af en feestelijk. Voor bruiloften en partijen, waarbij het leuk is zo feestelijk mogelijk voor de dag te komen , is de houten strik een trendy mode item. Zeker de afgelopen maanden is de populariteit behoorlijk toegenomen. Als je trendsetter wil zijn moet je er dus snel bij zijn.

Maak een duurzaamheidsstatement met een houten strik

Op een gala weer je er graag mooi en opvallend bijlopen. Zeker als ondernemer wil je zichtbaar zijn. De houten strik is natuurlijk een heel erg duurzaam product. Bijna niet milieu belastend en de houten strik is duurzaam te produceren. Dus als je een statement wil maken dat je duurzaamheid belangrijk vindt dan is een houten strik een logische keuze. Je zal verder goed opvallen omdat veel mensen het nog niet kennen. Daarmee snijdt het mes dus aan twee kanten. Je valt lekker op en maakt ook nog eens een goed statement met betrekking tot duurzaamheid.